logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

FINANCIAL LEASE

Bij Autocentrum Van Doorn kan je als ondernemer een bedrijfswagen aanschaffen met Financial Lease. Dit betekent dat je geen grote investering in één keer hoeft te doen om in je ideale bedrijfswagen te rijden.

Bovendien profiteer je met Financial Lease van vele (fiscale) voordelen. Benieuwd wat deze leasevorm te bieden heeft? We leggen het op deze pagina allemaal uit!
 

Wat is Financial Lease precies?

Financial Lease is een zakelijke leasevorm. Deze manier van leasen maakt het mogelijk om een voertuig aan te schaffen voor je onderneming, terwijl de bank de aankoopsom financiert. Dit betekent dat je de bedrijfswagen niet in een keer hoeft te betalen, maar de investering dus kan verspreiden over meerdere maanden.

Kortom, je houdt meer geld over voor investeringen die wel direct bijdragen aan de groei van je bedrijf.

Je bent direct eigenaar van de bedrijfswagen

Vanaf het moment dat je de sleutels van de bedrijfswagen in ontvangst neemt ben je direct economisch eigenaar.

Economisch eigenaar zijn betekent:

- dat de bedrijfswagen op naam van je bedrijf staat.
- dat je kan profiteren van fiscale voordelen, zoals btw- en investeringsaftrek.
- dat je de vrijheid hebt om te rijden in het buitenland en je bedrijfswagen te bestickeren.
- dat je de keuzevrijheid hebt om te bepalen waar je het onderhoud en de verzekering van je bedrijfswagen doet. Hierdoor betaal je niet standaard te veel.

Bij Financial Lease ben je economisch eigenaar op het moment dat je de sleutels van de bedrijfswagen ontvangt. Zodra je alle maandtermijnen plus de slottermijn hebt voldaan, ben je naast economisch eigenaar ook juridisch eigenaar.

De bedrijfswagen is volledig in bezit van je bedrijf, wat betekent dat de kredietverstrekker geen eigenaarschap meer heeft.

Wat zijn de (fiscale) voordelen van Financial Lease?

Als je als ondernemer gebruikmaakt van Financial Lease, dan profiteer je van vele (fiscale) voordelen. Denk hierbij aan de volgende pluspunten:

1. Je kan profiteren van fiscale voordelen zoals aftrekbare BTW en investeringsaftrek.

2. Je mag de bedrijfswagen afschrijven én het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de fiscus.

3. Je behoudt je schadevrije jaren en de kilometrage is onbeperkt.

4. Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen, omdat je met Financial Lease een bedrijfswagen in maandtermijnen kan aanschaffen.

Als ondernemer gebruikmaken van Financial Lease

Financial leasen kan voor iedere ondernemer aantrekkelijk zijn. Dit geldt dus voor starters, zzp’ers, maar ook voor MKB-ondernemers.

Bovendien kan je zelfs zónder jaarcijfers te tonen bij ons terecht voor de aanschaf van een bedrijfswagen. Voordeel hiervan is dat je niet jaren hoeft te sparen voor je gewenste bedrijfswagen.

Daarnaast profiteer je van fiscale voordelen en kun je blijven investeren in zaken die bijdragen aan bedrijfsgroei!

Hoe werkt Financial Lease?

Autocentrum Van Doorn heeft een samenwerking met Regeljelease.nl. Middels deze samenwerking zijn we in staat om je lease-aanvraag goedgekeurd te krijgen binnen een uur. Daarnaast kunnen we direct duidelijkheid geven over wanneer je in je nieuwe bedrijfsvoertuig kunt rijden.

Om direct een aanvraag te doen, volg je de onderstaande 3 stappen:

Stap 1: kies een bedrijfswagen

Ga naar https://www.autocentrumvandoorn.nl/aanbod en kies een bedrijfswagen of een personenauto naar wens uit.

Stap 2: laat je gegevens achter

Vul bij de desgewenste bedrijfswagen je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in op het aanvraagformulier.

Stap 3: wij nemen dezelfde werkdag contact met je op

Heb je een bedrijfswagen gekozen en alle gegevens ingevuld? Top! Dan nemen wij dezelfde werkdag nog telefonisch contact met je op om samen de lease-aanvraag door te nemen.

ONZE SERVICES

Details Menu Slider Image

Financial Lease

Financial Lease

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies.

LEES MEER
dlt_listing2

Verzekering

Verzekering

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies.

LEES MEER
dlt_listing3

Garantie

Garantie

Wilt u garantie of een onderhoudsbeurt bij aflevering, dan is dat uiteraard mogelijk! Wij bieden u dit aan op basis van 3 soorten pakketten.

LEES MEER
dlt_listing1

Onderhoud

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Autocentrum van Doorn kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

LEES MEER

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Autocentrum van Doorn heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

BEKIJK AANBOD
whtsaap.svg WHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website